Tilføjelse af individuelle adgangsrettigheder til cylindre

Dette afsnit beskriver, hvordan du føjer individuelle adgangsrettigheder til cylindre på iLOQ Manager.

Bemærk:

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*).

Fortsæt som følger.

  1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

  2. Højreklik på cylinderen, som du ønsker at føje individuelle adgangsrettigheder til, og vælg Tilføj individuel adgangsrettighed.
    Guiden Tilføjelse af individuelle adgangsrettigheder åbnes.
  3. Vælg Føj individuel adgangsrettighed til cylinder.
  4. Vælg adgangsrettighedstypen.

    Hvis du ønsker flere oplysninger om adgangsrettighedstyper, henvises der til afsnittet Adgangsrettigheder.

  5. Vælg adgangsrettighedens synlighed i rullemenuen Synlighed af adgangsrettighed.
  6. Vælg Næste.
  7. Hvis du:
    • Tager nye cylindre i brug, er valgmulighederne:

      • Efterlad cylindrene i planlægningstilstand – Vælg Efterlad cylindrene i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade cylindrene i planlægningstilstand og fortsætte planlægning af cylindersystemet uden f.eks. at programmere fysiske cylindre.

      • Bestil programmeringsopgave – Vælg Bestil programmeringsopgave, hvis du ved, at cylinderdefinitionerne er endelige, men du ønsker at programmere cylinderen senere.

        Hvis du ønsker flere oplysninger, henvises der til Bestilling af cylindre.

      • Bestil, og programmér cylindre — Vælg Bestil, og programmér cylindre:
        • Hvis du ved, at cylinderdefinitionerne er endelige, og du ønsker at programmere cylinderen med det samme.
        • For cylindre, der endnu ikke er installeret på stedet.
    • Ved omprogrammering af ibrugtagne cylindre er valgmulighederne:

      • Efterlad cylindrene i planlægningstilstand — Vælg Efterlad cylinderene i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade cylinderene i planlægningstilstand, og programmér cylindrene senere.

      • Bestil cylindre – Vælg Bestil cylindre for S5-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven, men udføre den senere, eller programmere netværksforbundne cylindre.

      • Bestil og programmér cylindre – Vælg Bestil og programmér cylindre for S5-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaven og udføre den med det samme med en enkelt cylinder til rådighed.

      • Bestil og send – Vælg Bestil og send for S50-cylindre, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaverne og overføre dem til standardprogrammeringstelefoner og lade nøglerne udføre programmeringen, når nøglen placeres mod cylinderen.

        Hvis du vælger denne indstilling, vil cylinderen gå i tilstanden Bestilt. Det betyder, at cylinderprogrammeringspakken er blevet sendt til standardprogrammeringstelefonen(erne). Cylinderen går i tilstanden Planlagt til programmering, når telefonen svarer serveren, at den har modtaget pakken. Når telefonen til sidst har besøgt cylinderen og programmeret den, går cylinderen i tilstanden Programmeret.

        Bemærk:

        Visningen Gennemse cylindre opdateres ikke automatisk, du skal trykke på knappen Opdater for at opdatere visningen og se ændringerne i cylinderprogrammeringstilstanden.

      • Bestil og overfør opgaver til programmeringsenhed – Vælg Bestil og overfør opgaver til programmeringsenhed, hvis du ønsker at oprette programmeringsopgaverne, overføre dem til programmeringstokenen og tage programmeringstokenen med dig for at programmere cylindrene på stedet. Hvis du har netværksforbundne cylindre, vil denne valgmulighed også programmere dem gennem netværket.

  8. Vælg Næste.
  9. Valgfrit: Hvis du valgte Bestil og send eller S50-cylindre, skal du vælge, om opgaverne skal sendes til alle nøgler eller kun til udvalgte nøgler.
  10. Valgfrit: Vælg Næste.
  11. Der vises en resuméskærm.
  12. Følg guiden for at afslutte proceduren.