Blokering af nøgler

Dette afsnit beskriver, hvordan du blokerer nøgler på iLOQ 5 Series Manager.

Bloklister anvendes til at blokere bortkomne nøgler fra tilgængelige låse ved at overføre oplysningerne om den bortkomne nøgle til låsene. Brug af bloklister til en bortkommen nøgle er den mest effektive måde at sikre, at den bortkomne nøgle ikke længere vil fungere i systemet.

Se Blokliste for at få flere oplysninger om bloklister.

Det er muligt at tilføje en nøgle til bloklisten uden programmeringsnøgler, men af sikkerhedsårsager kræves programmeringsnøglen altid for at fjerne nøgler fra bloklisten.

Gør som følger for at tilføje en nøgle til bloklisten.

  1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse Bloklisten.

  2. Vælg Føj til Bloklisten.

    Guiden Føj til blokliste åbnes.

  3. Vælg Føj en nøgle til Bloklisten.
  4. Vælg den nøgle, du ønsker at føje til bloklisten.
  5. Klik på Næste.
  6. Vælg, hvordan du skal fortsætte med de berørte låse.

    Valgmulighederne er:

    • Efterlad i planlægningstilstand – Vælg Efterlad i planlægningstilstand, hvis du ønsker at efterlade blacklisten i planlægningstilstand og bestille den senere. Efter dette vil blacklistestatus være I planlægning.

      Bemærk:

      Indtil nu har du kun tilføjet nøglen til bloklisten, men den nye bloklisteversion er ikke blevet sendt til nøglerne, hvilket vil sprede listen over til nøglerne. Hvis du ønsker at sende den nye bloklisteversion til nøglerne, skal du se Bestilling af blokliste.

    • Bestil blokliste – Vælg Bestil blokliste, hvis du ønsker at bestille bloklisten fra serveren og sende den til telefonnøgler. Efter dette vil bloklistens status være Bestilt.

  7. Klik på Næste.
  8. Der vises et oversigtsvindue.
  9. Klik på Klar.
  10. Klik på Luk.