Sletning af brugere

Dette afsnit beskriver, hvordan du sletter brugere fra iLOQ-låsesystemet.

Bemærk:

Hvis du har tilføjet en bruger fra Azure-mappen, kan du ikke redigere brugeroplysningerne via iLOQ Manager.

Bemærk:

Du kan ikke slette et objekt, før du fjerner alle objektets tilslutninger (f.eks. kan du ikke slette en person med nøgler, før du har fjernet nøglerne fra den pågældende person).

Hvis du sletter et objekt, sletter du ikke hændelser, der er forbundet med objektet, fra hændelsesloggen.

Fortsæt som følger.

  1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse brugere.

  2. Vælg de brugere, du ønsker at slette.
  3. Vælg Rediger > Redigeringstilstand for at aktivere redigeringstilstanden.
  4. Højreklik på en af den valgte brugere, og vælg Slet.
    Alternativt kan du trykke på knappen Delete.
  5. Der vises et bekræftelsesvindue.
  6. Klik på Ja.
  7. Vælg Rediger > Redigeringstilstand for at deaktivere redigeringstilstanden.
  8. Systemet spørger, om du ønsker at gemme ændringerne. Klik på Ja.