Redigering af brugerens brugsrettigheder

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer en brugers brugsrettigheder på iLOQ 5 Series Manager.

Bemærk:

Hvis du har tilføjet en bruger fra Azure-mappen, kan du ikke redigere brugeroplysningerne via iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

  1. Vælg Administration > Gennemse brugere.

  2. Vælg bruger.
  3. Højreklik på den valgte række, og vælg Rediger brugsrettigheder.
    Guiden Redigering af brugsrettigheder åbnes.
  4. Vælg Rediger brugsrettigheder.
  5. Vælg den ønskede programmeringsnøgle.

    Hvis du ikke vælger en programmeringsnøgle, ændrer du brugsrettighederne, når brugeren logger på uden en programmeringsnøgle. Hvis du imidlertid vælger programmeringsnøglen, ændrer du brugsrettigheder, når brugeren logger på med den valgte programmeringsnøgle.

  6. Klik på Næste.
  7. Rediger brugsrettigheder for brugeren.
    1. Vælg Brugerrettighedsskabelon eller de individuelle brugsrettigheder, der skal tilføjes for brugeren.
    2. Du kan håndtere valget af individuelle brugsrettigheder med pileknapperne som følger:
      • — Klik på knappen Højrepile for at flytte alle emner til listen.
      • — Klik på knappen Højrepil for at flytte det eller de valgte emne(r) til listen.
      • — Klik på knappen Venstrepil for at fjerne det eller de valgte emne(r) fra listen.
      • — Klik på knappen Venstrepile for at fjerne alle emner fra listen.
  8. Klik på Næste.
  9. Der vises et bekræftelsesvindue.
  10. Klik på Klar.
  11. Klik på Luk.