Tietoja iLOQ S10 -lukitusjärjestelmästä

Lisätietoja iLOQ S10 -lukitusjärjestelmästä

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Kaapelointia tai paristoja ei tarvita. Pääsyoikeuksien hallinta on helppoa ja turvallista tehokkaan iLOQ-salausjärjestelmän ansiosta. iLOQ S10 tarjoaa merkittäviä etuja kaikenlaisille ​​kiinteistöille, kuten asuin- ja liikerakennuksille, kouluille ja sairaaloille. Tuotevalikoimamme kattaa rakennuslukot, riippulukot ja kalustelukot, sekä helat ja tarvikkeet. iLOQ S10 -järjestelmä on laajennettavissa verkkotuotteilla, kuten RFID-avainlukijoilla.

iLOQ S10 -järjestelmää hallitaan Internetin kautta. Käyttöoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, ja kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä nopeasti. Lukkojen uudelleenohjelmointi tehdään joko iLOQ-avaimella tai Ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voidaan myös etähallita rakennuksessa sijaitsevilla iLOQ Verkkomoduuleilla ja iLOQ Päivityspisteellä.

iLOQ S10 korvaa mekaaniset ja paristokäyttöiset lukitusjärjestelmät. Se poistaa kadonneisiin avaimiin ja avainten kopiointiin liittyvät ongelmat, yksinkertaistaa lukitusjärjestelmän hallintaa ja tarjoaa paljon alhaisemmat elinkaarikustannukset. Digitaalisen iLOQ S10 -järjestelmän korkea turvallisuustaso on varmistettu koko sen käyttöiän ajan.

Kuva: iLOQ S10

iLOQ S10