Een sleutel aan de blacklist toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u een sleutel toevoegt aan de blacklist in iLOQ S10 Manager.

Deze functie wordt gebruikt om te voorkomen dat een verloren sleutel toegang heeft tot de cilinders. De herprogrammering van de cilinder moet worden uitgevoerd via de Programmer, of via het netwerk. Een alternatieve manier om een sleutel op de blacklist te zetten is via een vervangingssleutel. Voor meer informatie, raadpleegt u de secties Een nieuwe vervangingssleutel aanmaken en Een bestaande sleutel converteren naar een vervangingssleutel.

Ga als volgt verder.

 1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht blacklist.

 2. Selecteer Aan blacklist toevoegen.
  De wizard Aan blacklist toevoegen wordt geopend.
 3. Selecteer Een sleutel aan de blacklist toevoegen.
 4. Selecteer de sleutel die u wilt toevoegen aan de blacklist.
 5. Selecteer Volgende.
 6. Selecteer hoe u verder wilt gaan met de betrokken cilinders.

  De opties zijn:

  • Laat cilinders in planningsstatus — Selecteer Laat cilinders in planningsstatus als u de cilinders in de planningsstatus wilt laten staan, en de cilinders later wilt programmeren.

  • Cilinders autoriseren — Selecteer Cilinders autoriseren als u de programmeertaak wilt aanmaken maar deze later wilt uitvoeren, of als u via een netwerk verbonden cilinders wilt programmeren.

  • Cilinders autoriseren en programmeren — Selecteer Cilinders autoriseren en programmeren als u de programmeertaak wilt aanmaken en deze onmiddellijk wilt uitvoeren voor een enkele cilinder.

  • Autoriseren en overdragen aan programmeerapparaat — Selecteer Autoriseren en overdragen aan programmeerapparaat als u de programmeertaken wilt aanmaken, ze wilt overdragen aan het de Programmer en het de Programmer wilt meenemen om de cilinders te programmeren op de locatie. Als u beschikt over via een netwerk verbonden cilinders, programmeert deze optie de via een netwerk verbonden cilinders ook via het netwerk.

 7. Selecteer Volgende.
 8. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
 9. Volg de wizard om de procedure te beëindigen.