iLOQ låsløsninger

Boligeiendommer

iLOQ løser problemer ved tap av nøkler, uautorisert kopiering av nøkler, utløp av patenter og misbruk av fellesfasiliteter.

Les mer

Studentboliger

Beboer flytter inn og ut, og nøkler blir borte. Det er derfor våre låser og nøkler er omprogrammerbare. Adgangsrettigheter kan utstedes eller oppdateres i nøkkelprogrammerings-hotspoten, plassert i et fellesområde som er åpent for enkel og sikker distribusjon.

Les mer

Skoler og offentlige bygg

iLOQ kombinerer de beste fordelene med digitale låser og adgangskontrollsystemer i ett system, og løfter tilgangsstyring til et helt nytt nivå.

Les mer

Sykehus

I sykehus og andre helseinstitusjoner, må adgangsrettigheter hele tiden endres sammen med dynamikken i jobbfunksjonene og de ansattes bevegelser. iLOQ garanterer konstant, oppdatert låsing og et jevnt, høyt sikkerhetsnivå.

Les mer

Kontorer

iLOQ S10 er et system med sterk kryptering. Når funksjonen til et kontor endrer seg, kan adgangsrettighetene oppdateres raskt og enkelt.

Les mer

Adgangskontroll til låssystemer med geografisk spredning

Telefondrevne låser er eneste logiske løsning til geografisk spredte låssystemer. iLOQ S40 NFC gjør ansattes og underleverandørers smarttelefoner om til nøkler og strømkilder. Dette er en overlegen løsning for å opprette, dele og tilbakekalle tilgangsrettigheter eksternt. Låsene trenger ingen kabling og ingen batterier.

Les mer

  • Boligeiendommer
  • Studentboliger
  • Skoler og offentlige bygg
  • Sykehus
  • Kontorer
  • Adgangskontroll til låssystemer med geografisk spredning

Selvdrevet, digital lås

iLOQ S10 er det eneste digitale låssystemet i verden som drives av egenprodusert strøm når nøkkelen settes inn i låsen. Derfor krever ikke de omprogrammerbare låsene verken kabling eller batterier. Det er lettere og sikrere å administrere adgangsrettigheter med det digitale låssystemet iLOQ enn med mekaniske låssystemer. Kostnadene for service og vedlikehold er betydelig lavere enn ved mekaniske og batteridrevne elektromekaniske låssystem

Les mer

Adgangskontroll drevet med strøm fra mobiltelefonens NFC

iLOQ S40 NFC er verdens første adgangskontrollsystem som får den nødvendige strømmen den trenger fra en NFC-mobiltelefon. Telefonen fungerer både som en nøkkel og en strømkilde, så det er ikke nødvendig med batterier eller kabler.

Les mer

Avslutt søket