iLOQ låsløsninger

Boligeiendommer

iLOQ løser problemer ved tap av nøkler, uautorisert kopiering av nøkler, utløp av patenter og misbruk av fellesfasiliteter.

Les mer

Studentboliger

Beboer flytter inn og ut, og nøkler blir borte. Det er derfor våre låser og nøkler er omprogrammerbare. Adgangsrettigheter kan utstedes eller oppdateres i nøkkelprogrammerings-hotspoten, plassert i et fellesområde som er åpent for enkel og sikker distribusjon.

Les mer

Skoler og offentlige bygg

iLOQ kombinerer de beste fordelene med digitale låser og adgangskontrollsystemer i ett system, og løfter tilgangsstyring til et helt nytt nivå.

Les mer

Sykehus

I sykehus og andre helseinstitusjoner, må adgangsrettigheter hele tiden endres sammen med dynamikken i jobbfunksjonene og de ansattes bevegelser. iLOQ garanterer konstant, oppdatert låsing og et jevnt, høyt sikkerhetsnivå.

Les mer

Kontorer

iLOQ S10 er et system med sterk kryptering. Når funksjonen til et kontor endrer seg, kan adgangsrettighetene oppdateres raskt og enkelt.

Les mer

Adgangskontroll til låssystemer med geografisk spredning

iLOQ S50 turns employees and sub-contractor’s smartphones into a key and a power source through NFC. This is a superior solution to create, share and revoke access rights over the air in multi-site locking systems.

Read more

  • Boligeiendommer
  • Studentboliger
  • Skoler og offentlige bygg
  • Sykehus
  • Kontorer
  • Adgangskontroll til låssystemer med geografisk spredning

Selvdrevet, digital lås

iLOQ S10 er det eneste digitale låssystemet i verden som drives av egenprodusert strøm når nøkkelen settes inn i låsen. Derfor krever ikke de omprogrammerbare låsene verken kabling eller batterier. Det er lettere og sikrere å administrere adgangsrettigheter med det digitale låssystemet iLOQ enn med mekaniske låssystemer. Kostnadene for service og vedlikehold er betydelig lavere enn ved mekaniske og batteridrevne elektromekaniske låssystem

Les mer

Ett system med åtkomsträttigheter som delas och drivs med NFC via mobilen

iLOQ S50 är det första passersystemet i världen som skördar den nödvändiga energin från en NFC-mobiltelefon. Telefonen fungerar som både nyckel och kraftkälla, alltså krävs varken batterier eller kablar.

Läs mere

 

 

Avslutt søket