Instellingen van telefoonsleutels bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u de instellingen van de telefoonsleutels bewerkt in iLOQ Manager 5-serie.

Ga als volgt verder.

 1. Selecteer Beheer > Sluitsysteem informatie bewerken.

 2. Selecteer Telefoonsleutel in het gedeelte Weergaven.
 3. Het instellingenscherm voor de telefoonsleutel wordt geopend. De instellingen zijn:
  • Standaard vervaltijd van telefoonsleutel voor nieuwe sleutels — Het vervalinterval voor sleutels is een beveiligingsvoorziening die vereist dat gebruikers regelmatig sleutels vanaf de server vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat hun telefoonsleutel (en de bijbehorende toegangsrechten) altijd zijn bijgewerkt. Als de telefoon van de gebruiker niet is gebruikt met de server tegen de tijd dat het interval is verlopen, worden hun toegangsrechten ongeldig en moeten ze worden vernieuwd. Telkens wanneer de telefoon contact maakt met de server, begint het aftellen voor het sleutelspecifieke tijdsinterval opnieuw.

   Als er een standaardinterval voor het vervallen van sleutels is gedefinieerd, wordt dit voorgesteld voor nieuwe sleutels. U kunt een sleutelspecifiek vervalinterval definiëren door de voorgestelde tijd te bewerken wanneer u sleutels toevoegt.

   Als deze instelling in gebruik is, stelt het systeem een standaard vervalinterval voor nieuwe telefoonsleutels voor.

  • Sluitherinnering S50-cilinder — Als dit selectievakje is ingeschakeld, geeft de mobiele app een S50-sluitherinnering weer wanneer de sleutelhanger een cilinder heeft geopend, waarvoor een ander tijdstip in de mobiele app moet worden gebruikt om de cilinder te sluiten. De reacties van de sleutelhanger worden opgenomen in de audittrail.

  • Automatische verwijderfunctie voor inactieve telefoonsleutels — Om ervoor te zorgen dat iLOQ Manager alleen de meest actuele informatie over telefoonsleutels bevat en om onnodig onderhoud te beperken, is er een proces ingesteld om inactieve telefoonsleutels uit het systeem te verwijderen. Na een bepaalde periode wordt een automatisch verwijderingsproces van de telefoonsleutels gestart.

   Als u deze instelling wilt gebruiken, selecteert u In gebruik.

  • Telefoonsleutels worden verwijderd nadat ze gedurende een bepaalde periode niet met de server zijn gebruikt. — als Automatische verwijderfunctie voor inactieve telefoonsleutels in gebruik is, definieert u de tijd waarna de telefoonsleutels worden verwijderd als ze niet met de server zijn gebruikt.

  • Automatische verwijdering van de telefoonsleutel na de geplande retourdatum — We willen ervoor zorgen dat iLOQ Manager alleen de meest actuele informatie over telefoonsleutels bevat en tevens onnodig onderhoud voor de sleutels verminderen. Daarom is er een proces ingesteld waarbij telefoonsleutels waarvan de geplande retourdatum is verstreken, uit het systeem worden verwijderd. Wanneer de geplande retourdatum van de telefoonsleutel is verstreken, wordt een automatisch verwijderingsproces van de telefoonsleutel gestart.

 4. Selecteer Opslaan en sluiten.